ponnyhektor

Film ifrån Boxholms Julshow! :)

Kategori: Allmänt


Puss hektor :)

Heeeektor :)

Kategori: Allmänt

Hektor lever och har det riktigt gööt :) det bästa han vet är när han ska få gå in då han drar så mkt så man tappar honom och då får han äta allt goa gräs det är vad han tycker om mäst :D haha bus ponny Tack o hej :)
Kram Carro!

Hektor har "vila"

Kategori: Allmänt

Den 16 feb 2012 har Hektor varit hos oss i ett år! tänk vad ett år går fort :D
från att vara liten till att fortfarande vara liten fast lite större :)

hektor och jag har kommit varrandra väldigt nära och jag hitta nya egenskaper hos han varje dag. Jag är så himla glad för att jag har träffat henna underbara varelse.
många undrar vrf att man ska he en sådan liten, jag kan ju inte rida på honom? ne det kan jag ju inte men jag kan göra mycket annat som tex: Lära konom konster jag ska köra in honom om något år han är ju född i mars 2010 så snart är han två år :) Ska snart köpa en tömkörnings gjord :) har redan tömkört han lite och han tycker det är kul :)

som överskriften lyder så har hektor fått lite "vila" och då undrar ni säkert vad han har fått vila ifrån?
jo jag har kört lite hårt med han nu på longering med lina /utan lina / konster lite styrketräning att gå över bommar och hoppa. Han är ju trots allt en unghäst så man ska ju ta det lite lungt :)sen har han ju varit på två julshower och presterat så himla bra!! nu är det nog mycket i hans huvud. så under den här vintern har han fått gå i hagen o sen har jag tittat til han ibland, vill heller inte vara där för ofta.
För sen vi tog hem honom så har han sökt sig till mig om något är läskigt eller om man ropar på honom så kommer han på än gång och det är inte många han gör så  till. så han är en riktig mamma gris så vill heller inte vara där för ofta men åker dit ibland o ser över han så han inte har några sår eller så, och när det var snö i paddocken så släppte jag han där och han tyckte det var super kul att busa i snön ;)

Ne nu så ska ag inte tråka ut er mer (= ni får ursäckta mig att jag inte använder pungter (.) eller kommatäcken (,) ni får sätta ut de själv när ni läser  :) Ha det bra så återkommer jag :)

puss!

Liter bilder ifrån jul showen i boxholm :)<3















Älskar dig!



Titta o Njut!

Kategori: Allmänt



Måste säga att hur kan man inte bli glad när man ser de här två? jag bara ler när jag ser dem. underbart par! :D julshowens roligaste uppvisning tror jag :D titta o Njut! :)

Julshow!

Kategori: Allmänt

Idag så har hektor varit super duper duktig! :) vi har varit på julshow i ödeshög :) tror han tyckte det var lite kul. fast jag yrade runt lite men det gick endå, trode många gillade han ;) haha, film kommer  :)<3
Puss!