ponnyhektor

Duktig ponny

Kategori: Hektor

Ponnyn är duktig. I Torsdags så bestämmde jag mig för att gå ut i skogen och tömköra henne, men fick då höra att  grabbarna körde cross på stubbåkern lite längre bort, så jag gick dit ist, duttig tjejja som inte var rädd för tre crossar och en farande bil som åkte överallt hon lyssnade på mig ung hela tiden utom när alla crossarna åkte iväg och hon var tvungen att stanna då blev hon ledsen. Annars har jag världens bästa ponny! :) Pigg som ett as och lite dummheter på vägen dit då hon har fått för sig att hon ska vända helatiden och hoppa rakt upp i luften och tjuta som vet inte vad haha, så får leda henne ibland då hon gör så.. :) 
 
Annars så had det regnat massa och hektor som fryser så dant ska jag skaffa en filt åt som det bara är att lägga på när hon kommer in och är blöt :) myys! 
Igår (fredag) så longewrade jag i grimma i lilla "rundpaddocken" eftersom det hade regnat så mycket så var det så himla blött på banan. Men hon fick bara röra sig lite så hon blir av med lite energi men det gick bra hon busade till det reält och lekte katt då hon busade med spöt.. Knäpp popnny! :)<3
 
 

Bästa Ponnyn

Kategori: Hektor

Igår kom ida förbi och hälsade på älsklingen hon hjälpte även mig och tömköra lillen :) och vilken fiin ponny jag har skaffat, han kommer bli fiinast om några år! :) bäästa! 
Nu få ni lite bilder ist :)