ponnyhektor

Lite vila för älsklingen

Kategori: Hektor

Idag var Hektor så duktig! Har tränat ung varje dag med han nu med longering och tömkörning så han ska förstå sig på styrning och det blir bara bättre och bättre! :) och selen är han van vid så det är inga problem. Han har bara liten egen vilja ibland :) men annars duktig och lyssnar mycket bra på rösten då jag säger åt han och stanna eller om jag säger galopp så vet han precis vad han ska göra! Så nu blir det promenad i skogen någon dag sen får han bara bli ompysslad och får hela veckan att tänka på allt som han har lärt sig! :) min älskling!

Hektors hem!

Kategori: Hektor

Dålig uppdatering men ska försöka skärpa mig :) 
Här har vi iallafall lite bilder på hur han bor :) 
Det är ett jätte fint stall med fina boxar, Bra hö och Halm! Fina hagar och en mycket bra paddock ! :) och det näst bästa av allt är att det finns så himla fina vägar att rida ut på :) 
Sen underbara människor så klart och utan dem så hade det inte varit lika bra :) 
 

Åka till ponny

Kategori: Hektor

Om Man ska tag i dagen och åka till fina Ponny! :) 
 
 
Får bli en bild på Fina Stella :)

Byta Hage

Kategori: Hektor

Här kommer lite bilder ifrån idag då jag var hos hektor :) Blev bara massa borsta sen tog jag på Selen och gick lite :) Hon fick också gå över till valackarna idag :) De tyckte hon var jätte söt utforskade hela hon, hov till öron :P 
 

Bilder på ponny!

Kategori: Hektor

Hektor rullar sig lustigt :P 
 

Hektor and the Sele

Kategori: Allmänt

Hektor har nu fått gå med körsele på sig tre ggr, jätte duktig har han varit, har bara bockat typ några ggr och gjort lite språng rakt upp i luften, haha Älskade ponny! Först så longerade jag honom vanligt när han fick på sig körselen men senare så har jag tömkört honom, och det har gått jätte bra, det han tycker är svårt är när man ska byta varv för när han ser att jag går åt ett håll så vill han följa efter, men om man stannar honom och går över på den andra sidan så funkar det jätte bra! :) Han har också fått jätte bra skritt! :) trampar på jätte fint! 
Har tyvärr inget kort på honom när han har selen på sig :( 
Har också haft gummisnodd på honom har då trätt gummisnodden genom bettringarna sen mellan frambenen och knäpper fast den över magen :) och det har också funkat jätte bra, han har börjat söka sig neråt framåt så är såå glad trodde aldrig att min ponny skulle kunna springa fiint! :) 
Nu kommer lite bilder ifrån de senaste dagarna :) 
 
 
 
 

Min ponny!

Kategori: Hektor

Det är la dax att jag börjar uppdatera denna blogg nu när jag har köpt lille Hektor! :) 
Ska försöka skriva så mycket som möjligt hur vi tar oss an de orlika utmaningarna, och hur hektor lär sig nya saker!